Margriet Hermans heeft opvallend verzoek voor Gert Verhulst: "Durf het bijna niet uit te spreken"
COS
Margriet Hermans heeft opvallend verzoek voor Gert Verhulst: "Durf het bijna niet uit te spreken"
Foto: Photonews

Margriet Hermans is de afgelopen jaren weer een stuk vaker in de spotlights te vinden. Margriet is nu ook weer met muziek bezig.

Margriet Hermans mocht doorheen haar carrière al van verschillende dingen proeven. Muziek was een van haar eerste liefdes en daar keert ze met haar nieuwe plaat 'Spiegelbeeld' naar terug.

Margriet is erg blij dat haar deelname aan 'Liefde Voor Muziek' weer muzikale deuren geopend heeft. Maar de 68-jarige Margriet heeft nog een muzikale droom. "Ik durf die bijna niet uitspreken", zegt Margriet in De Zondag.

"In het najaar van 2023 brengt Studio 100 'Les Misérables'. Dat is mijn favoriete musical. Ik hoop dat ik auditie mag doen voor de rol van madame Thénardier", zegt Margriet, die al eens auditie deed voor de rol in de Nederlandse versie.

Paul De Leeuw ging voor monsieur Thénardier. "Maar we moesten drie maanden vrij zijn, wat niet lukte in onze agenda's. Meespelen in 'Les Misérables', ik zou dat ongelooflijk graag doen." Daarbij zou Gert Verhulst misschien wel kunnen helpen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.