Laura uit 'Blind Getrouwd' deelt aangrijpende tekst voor haar overleden moeder

door: PMN
Laura Lieckens
Afbeelding bron: Instagram @lauralieckens

Laura Lieckens was nog jong, te jong, toen ze afscheid moest nemen van haar moeder. Ze mist haar mama nog elke dag.

Laura deelde een aangrijpend bericht op haar Instagram. Het bericht is gericht aan haar overleden moeder.

“Het leven is niet altijd een ponykamp.  Lieve mama, 55 jaar. Normaal gezien had deze dag een groot feest geworden. Eentje met een gigantische taart, ontbijt op bed en ontelbaar veel dikke kussen.” 

“Post-its met verjaardagswensen op je tandenborstel, autostuur en de klink van je klasje. Een hele dag met jou in ons hoofd rondlopen. Jammer genoeg moeten we ook dit jaar de bakker niet bellen, niet vroeger opstaan voor je ontbijt en ook het pakje post-its blijft ongeopend.” 

“Wel zit je zoals iedere dag in ons hoofd en vooral in ons hart. Wanneer elke dag herinneringen meer en meer vervagen en wegglippen als zand door onze vingers, zal er nooit een moment komen dat je verdwijnt uit ons hoofd of uit ons hart.” 

"Het was een gevecht met verschillende wapens"

“Je zal er misschien niet bijzijn als we ooit kinderen krijgen of wanneer de kindjes voor de eerste keer ‘oma’ zeggen. Maar je zal wel een oma zijn. Ik zal ze elke dag over jou vertellen en zeggen wat voor een fantastische mama je voor ons BENT. “

“Want je zal nooit verdwijnen in ons leven. Wanneer ik naar deze foto kijk, onze laatste foto als gezin, zie ik een godverdomse sterke vrouw! Eentje die gevochten heeft voor haar kinderen.” 

“Maar het was een gevecht met verschillende wapens. Wat hoopte iedereen op dat ene mirakel. Jammer genoeg was het ons niet gegund. Wij zijn ontzettend trots jouw kinderen te zijn. Je bent de liefde van mijn leven. Voor eeuwig en altijd.”