Klaasje Meijer: "Eindelijk is het zover en mag ik een leuk avontuur met jullie delen"
COS
Klaasje Meijer: "Eindelijk is het zover en mag ik een leuk avontuur met jullie delen"
Foto: Photonews

Klaasje Meijer kondigde in februari van 2021 aan te stoppen als K3'tje. Een half jaar geleden was het afscheid officieel toen Julia Boschman de fakkel overnam.

Klaasje Meijer heeft enorm genoten van haar tijd als K3'tje, maar merkte dat ze bepaalde andere passies niet voldoende kon ontdekken. Daarom besloot ze dat het na zes jaar tijd was voor andere avonturen.

Klaasje zagen we het afgelopen jaar al in verschillende programma's als 'De Slimste Mens', 'The Masked Singer' of het Nederlandse 'The Big Balance'. De blondine houdt zich ook weer vaak bezig met haar dwarsfluit en met acteren.

Nu heeft Klaasje nog leuk nieuws. Dat kondigt ze aan via Instagram. "Eindelijk is het zo ver en mag ik een leuk avontuur met jullie delen! Ik ga richting het LEGO Discovery Centre dat op 24 juni opent in Brussel."

"Op mijn weg daar naartoe krijg ik verschillende opdrachten. De eerste uitdaging: 'verzin een scenario'. Ben jij benieuwd hoe ik hiermee aan de slag ga? Volg dan mijn avontuur vanaf vandaag", aldus Klaasje Meijer.

https://www.instagram.com/p/CegWsGAKkc7/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.