Kelly Pfaff en Sam Gooris bouwen vandaag een groot feest: Dit is er aan de hand
COS
Kelly Pfaff en Sam Gooris bouwen vandaag een groot feest: Dit is er aan de hand
Foto: Instagram @kellypfaffg

Het gezin van Kelly Pfaff en Sam Gooris zal maandag ongetwijfeld feest vieren. Daarvoor hebben ze niet één, maar twee redenen.

Kelly Pfaff en Sam Gooris hebben er de afgelopen dagen letterlijk naar afgeteld en maandag 10 mei is het zover: Shania Gooris viert haar 21ste verjaardag.

Shania kreeg uiteraard al tientallen verjaardagswensen. Die kreeg ze onder meer van haar nichtjes en neefjes, broer Kenji Gooris, tante Debby Pfaff en Andrei Mangra, de 'Dancing with the Stars'-partner van mama Kelly.

Ook vader Sam heeft een mooie boodschap voor zijn dochter. "Van harte gefeliciteerd met je 21ste verjaardag aan onze fantastische dochter Shania. Dikke kussen en geniet van jouw speciale dag. Love you", schrijft Sam.

In de tuin trof Shania een grote bubbel aan. Die was binnenin volledig ingericht voor een intiem feestje met de Shania's familie. "Alle bubbelvrienden die gaan komen zijn getest", benadrukt Kelly Pfaff in een filmpje op Instagram Stories.

Het gezin heeft nog een reden om te vieren, want het gloednieuwe VTM2-programma 'Waar voor je Geld?' gaat maandag om 21.40 uur in première. Daarin gaat Kelly Pfaff met koppels op zoek naar het geschikte huis.

https://www.instagram.com/p/COr2gioHkVI/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.