Kelly Pfaff aangedaan door haar zoon Kenji Gooris: “Hij was helemaal van slag”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Het was onlangs feest bij de familie Gooris-Pfaff. Kenji Gooris, de zoon van Kelly Pfaff en Sam Gooris, vierde zijn 19de verjaardag.

Kenji kon zijn verjaardag, zoals iedereen dit jaar, niet vieren zoals hij dat had gewild. “Hij klaagde vooraf steen en been, want hij zou zijn verjaardag in mineur moeten vieren. Dat kon ik niet zomaar laten gebeuren”, dacht Kelly.

Kenji kreeg op z’n verjaardag sushi, zijn lievelingseten, voorgeschoteld en mocht daarna smullen van een Baby Yoda-taart. “Zijn geluk kon niet op toen hij van mij en Sam een nieuwe smartphone kreeg, maar zijn beste kameraad Armin uit West-Vlaanderen gaf hem wellicht het mooiste geschenk.”

Knuffelcontact

Vooraf had het gezin ‘afgesproken’ niet aan knuffelcontacten te doen. “Groot was dan ook zijn verbazing toen Armin plots in onze woonkamer stond. Hij was helemaal van slag, zo mooi om te zien”, herinnert Kelly zich in haar column voor Story.

“Cadeaus zijn leuk om te krijgen, maar de herinneringen aan een verjaardag zijn veel belangrijker. Ik ben er zeker van dat hij binnen tien jaar niet zal terugdenken aan die nieuwe smartphone, maar wel aan zijn knuffelcontact. En zo werd deze verjaardag toch een van de mooiste ooit.”