Julie Vanderzijl uit ‘Big Brother’ praat over haar groot verdriet: “Ben nog niet klaar met huilen”
PMN
Julie Vanderzijl uit ‘Big Brother’ praat over haar groot verdriet: “Ben nog niet klaar met huilen”
Foto: Instagram @julievanderzijl

Julie Vanderzijl kennen we van haar deelname aan ‘Big Brother’. Ze deelde een emotionele post op haar Instagram.

Julie Vanderzijl mist haar overleden papa nog heel erg. Het is nu drie jaar geleden dat hij stierf.

"Mijn grootste liefdesverdriet, een soort liefdesverdriet waarbij je weet dat je grote liefde nooit meer zal weerkomen", beschrijft Julie haar verdriet. "Iemand die het verdiende om een lang gelukkig leven te leiden zonder pijn."

"Deze persoon werd me afgenomen. Ik had nog niet alles met hem meegemaakt, had nog niet alles verteld en gezegd wat ik wou zeggen. Ik heb in die drie jaren zo getwijfeld,getwijfeld aan mezelf,getwijfeld aan de betekenis van het leven, getwijfeld aan de God waarin ik geloof."

"Ik had zoveel kracht nodig, ook al dacht ik deze niet te hebben. Nu weet ik dat ik deze toch had want anders was ik hier misschien niet meer geweest. De dood heeft me toch ook weer sterker gemaakt. Vandaag kan ik zeggen dat ik me door een hele zware tijd heb doorstaan, tijden waar ik liever wou verdwijnen, waar ik wou wisselen van plaats met jou!"

"Maar na drie jaar mag ik toch weer een beetje fier zijn op mezelf. Ik begin weer te genieten van het leven, genieten van te spelen met de kindjes, avondje uit met vrienden, leuke babbels en reisjes maken."

"Ik begin er ook steeds meer en meer over te kunnen vertellen. De vrolijke 'ik' komt met stappen weer. Uiteraard ben ik niet klaar met huilen!"

"Ik huil nog iedere keer als ik zijn lievelingslied op de radio hoor. Of als ik 'zijn' doos bovenhaal en onze brieven lees die ik als klein meisje steeds naar mijn vader schreef!I"

"Ik huil nog steeds als de kinderen iets zot doen. Ik denk dan: 'oh papa dit had je zo leuk gevonden'". "Of als ze een goed rapport hebben,of het zo goed doen op de voetbal en in het dansen!I"

"Ik huil nog steeds iedere keer als ik in de auto zit en ons vader - dochter liedje opzet. Ik huil nog steeds als ik een witte vlinder zie en hé papa zeg!"

"Ik zie jou meer en meer op momenten waar ik jou nodig heb en weet dan dat je bij me bent. Ik huil nog veel ja ,maar deze tranen zullen niet verdwijnen, die zullen blijven deel maken van mij."

"Maar deze tranen maken me ook niet meer zo zwak als in het begin! Ze beginnen me sterker te maken. En ik hou me vast aan dat als ik de dood van de persoon van wie ik meer hield dan woorden kunnen beschrijven."

"Stilletjes aan kan beginnen te verwerken. Dan kan ik echt alles aan in deze wereld! Ik mis je zo****** hard!" 

https://www.instagram.com/p/CgoFu6atBLW/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.