Interview Jan Van Dyke over zijn hilarische show: “Het publiek mag zich hieraan verwachten”
WVDS

Na drie jaar wachten was het eindelijk zover. Op 27 mei kon Jan Van Dyke eindelijk zijn jubileumshow aftrappen in zaal Elckerlyc in Antwerpen. Na de première hadden wij een gesprek met hem waarin hij ronduit vertelt over de show.

Het idee voor ‘De show van m’n leven’ kwam er toen Jan met vrienden een terrasje deed in Antwerpen. “We zaten gezellig op een terrasje in Antwerpen te eten toen Dirk Van Vooren zich afvroeg wat we nog eens samen zouden kunnen doen.”

“Hij zei: ‘laat ons nog eens een revueshow maken, een show van je leven’. Het gebeurde zo met een lach, een beetje tussen de soep en de patatten.”

“De show was bedoeld als jubileumshow omdat ik 70 werd, ondertussen ben ik er al 72. En we hebben het gebaseerd op de beste stukken die ik in heel m’n carrière heb gedaan.”

“Het publiek mag zich aan een hele waaier van 50 jaar carrière verwachten. Sketches, zangnummers, duo’s, visuele acts, visuele humor”, vertelt Jan heel enthousiast.

En of hij ervan genoten heeft na de lange en zware voorbereiding van de laatste maanden. “Ik heb er zeer van genoten, en ik kan nog genieten tot 12 juni”, besluit Jan enthousiast.

In de onderstaande video onthult Jan Van Dyke ook nog hoe hij geïnspireerd raakte voor de sketch van de fameuze strandstoel. 

JAN VAN DYKE - DE SHOW VAN M'N LEVEN speelt nog tot en met zondag 12 juni in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Tickets kan je hier bestellen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.