Zien ‘Het Spook van de Operette’, een geestige komedie: “Drie voorstellingen voor de prijs van één”
WVDS

‘Het Spook van de Operette’ is een spetterende, zorgeloze komedie waar gekke situaties zich in snel tempo opvolgen. Het publiek wordt meegenomen in de griezelige omgeving van de coulissen van een oud theatergebouw, waar drie neven een belangrijke beslissing moeten nemen over een erfenis, wanneer hun tante sterft.

‘Het Spook van de Operette’ met onder meer Dirk Van Vooren, Luc Caals, Hugo Sigal en Celien Hermans is het feestelijk startsein voor nieuw productiehuis Backstage Producties.

Producent James Cooke genoot zichtbaar van deze mijlpaal voor het nieuwe productiehuis: "Eindelijk mogen we het publiek laten zien wat we ambiëren bij Backstage Producties. Kwaliteit op het podium, verrassende en gevarieerde titels en vooral, de garantie op een zorgeloze tijd in het theater. Het is fantastisch om met het hele team hiervan vandaag de aftrap te geven".

Na de première haalde showbizz24 enkele acteurs voor de microfoon. “Het was zalig om te doen, ik ben zo gelukkig dat alles goed verlopen is, het kan niet beter”, klinkt het bij een enthousiaste en bezwete Hugo Sigal. 

“Het is een rol buiten mijn comfortzone. Mijn personage is er écht over. En ik heb me dan ook helemaal laten gaan. Hoe groot de reactie gaat zijn van het publiek kan je nooit inschatten vooraf, maar ik denk dat we goed gescoord hebben.”

Celien Hermans was duidelijk de jongste aanwinst van de cast, en ze voelde zich meer dan welkom. “Ik ben fier dat ik deel mag uitmaken van de productie van dit stuk. En het is een klassieker alle grappen en grollen zitten erin. Ik heb veel gelach gehoord vanuit het publiek.”

“De rest van de groep heeft mij ontzettend warm ontvangen. Ik heb me nooit onwennig gevoeld en ze gaven we ook tips en tricks om het nog beter te doen op het podium. Iets waar ik heel blij mee ben”, aldus Celien.

Dirk Van Vooren, een van de eigenaars van Backstage Producties en medeschrijver van het theaterstuk stond ook mee op de scène. En het decor kon niet toepasselijker zijn. “Het is het eerste stuk van Backstage Producties en het speelt zich af backstage in de coulissen van een oud theater.” 

“Ik ben blij dat we een heel weekend hebben kunnen spelen, want je hebt absoluut de reacties van het publiek nodig. Zij zijn in feite de laatste regisseur die bepalen of iets leuk is of niet leuk. We merken dat de zaal het goed vindt en daarvan krijg je als acteur heel veel energie.”

Dirk Van Vooren heeft het verder nog over drie voorstellingen voor de prijs van één. Ben je benieuwd wat hij daar juist mee bedoelt, bekijk dan zeker de video hieronder.

Tickets en meer informatie over ‘Het Spook van de Operette’ vind je HIER.

Meer nieuws

Meer nieuws

.