Het gaat niet zo goed met Lotte Vanwezemael
LHX
Het gaat niet zo goed met Lotte Vanwezemael
Foto: Instagram@lottevanwezemael

Seksuologe Lotte Vanwezemael was in het verleden erg actief op sociale media. Nu is dat minder het geval.

Op het Instagramprofiel van Lotte Vanwezemael is het al een hele tijd relatief stil. Vroeger deelde ze voortdurend waar ze zoal mee bezig was, maar dat is tegenwoordig anders.

Dat zou weleens te maken kunnen hebben met het feit dat ze weer een relatie heeft. Begin vorig jaar stelde ze haar vriend Max voor aan de wereld.

Wat misschien ook kan meespelen, is dat het momenteel niet zo goed met haar gaat. In haar Instagramverhaal laat ze weten wat er juist aan de hand is.

"Ik voel me de laatste tijd wat minder goed in m'n vel en redelijk vermoeid en futloos", schrijft ze. "Ik heb mezelf dus wat doelen gesteld om aan mijn gezondheid te werken."

Die doelen zijn onder andere meer wandelen, de juiste prioriteiten stellen, veel meer water drinken en gezonder eten. Dat vult ze aan met cryolipolyse.

Cryolipolyse is het verwijderen van vet zonder dat er er een chirurgische ingreep aan te pas hoeft te komen. De vetcellen worden afgekoeld tot ze bevriezen en afsterven.

Lottes eerste ervaring was alvast een succes. "Je voelt natuurlijk wel dat het ijskoud is, het prikt even, maar het is goed te verdragen en je ligt op je gemak." 

Binnen zes tot acht weken zal ze het resultaat ervan kunnen zien. "Maar ik ben vooral benieuwd naar het effect van alles op m'n energieniveau", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.