'Heel pijnlijk voor turnkampioene Nina Derwael na breuk met voetballer Siemen Voet'
COS
'Heel pijnlijk voor turnkampioene Nina Derwael na breuk met voetballer Siemen Voet'
Foto: Photonews

Nina Derwael maakte in oktober somber nieuws bekend. Ze had na meer dan drie jaar een punt gezet achter haar relatie met profvoetballer Siemen Voet.

Nina Derwael maakte het nieuws in oktober zelf bekend. "Het ging niet meer", zei ze aan Het Laatste Nieuws. De turnkampioene zag ervan af dat Siemen, die in Bratislava voetbalt, niet in de buurt was en miste trainingen door zelf naar Slovakije te gaan.

"We zagen ons leven niet meer dezelfde richting uitgaan en dan heb ik het niet alleen over sportieve zaken. Ik heb niet zozeer mijn carrière maar wel mezelf boven de relatie gesteld. Het was gewoon op voor mij en ik ben niet het type dat daar dan in blijft hangen", klonk het bij Nina in de krant.

Na de breuk verwijderde Nina de meest recente foto's met Siemen. Al zijn er wel een paar foto's samen blijven staan. Zo zijn er nog foto's van toen ze anderhalf en twee jaar samen waren. Ook op een foto met de prijs voor Sportvrouw van het jaar 2019 zien we Siemen nog.

Toen ze het nieuws over de breuk bekendmaakte, vertelde Nina dat ze er samen over gepraat hadden. Het cliché van 'het was een vriendschappelijke breuk' gebruikte ze niet. Dat lijkt het inderdaad niet te zijn geworden.

Hoewel Nina haar ex nog volgt op Instagram, volgt Siemen Nina niet meer. Heel pijnlijk voor Nina, maar vooral ook droevig na meer dan drie jaar lief en leed te hebben gedeeld met elkaar.

Meer nieuws

Meer nieuws

.