Groot feest ten huize James Cooke: Dorian Liveyns krijgt fantastisch nieuws te horen
COS
Groot feest ten huize James Cooke: Dorian Liveyns krijgt fantastisch nieuws te horen
Foto: Instagram @jamescooke1984

James Cooke en Dorian Liveyns vieren deze zomer hun eerste huwelijksverjaardag. Ze hadden deze week nog wat te vieren.

Dorian Liveysn, de echtgenoot van James Cooke, heeft fantastisch nieuws gekregen. De musicalacteur heeft zijn eerste hoofdrol beet. Dorian zal Sky spelen in 'MAMMA MIA!', met de hits van ABBA. Hij neemt de rol over van Michiel De Meyer.

Vanaf 12 augustus herneemt 'MAMMA MIA!' in Stadsschouwburg Antwerpen en Trixxo Theater Hasselt. Door overlappende agenda’s moet er hier en daar wat geschoven worden in de cast, maar de meest in het oog springende nieuwkomer is zonder twijfel Dorian Liveyns. 

"Dat ik hier enorm naar uitkijk, is echt een understatement”, steekt Dorian enthousiast van wal. "'MAMMA MIA!' is één groot feest. Zowat iedereen kent al die fantastische hits van ABBA, dus in die zin is het gewoon ook een cadeau om de mensen mee te mogen nemen op zo’n nostalgische, muzikale trip."

"De nieuwe, Vlaamse versies van de liedjes zijn bovendien erg geslaagd en zéér aanstekelijk. Zenuwen zijn er natuurlijk wel een beetje, maar ik kan vooral niet wachten om erin te vliegen met mijn MAMMA MIA!-collega’s", besluit Dorian.

Meer nieuws

Meer nieuws

.