Goedele Liekens doet Nederlandse kijkers schrikken met 'nieuw' uiterlijk: "Wat zonde!"

door: COS
Goedele Liekens
Afbeelding bron: VRT NWS

Goedele Liekens is niet alleen in Vlaanderen bekend. Ook in Nederland is de politica, pyschologe en presentatrice een gekend tv-gezicht.

De discussie over grensoverschrijdend gedrag barstte onlangs nog maar eens los toen misbruik bij 'The Voice of Holland' aan het licht gebracht werd. In het praatprogramma 'Beau' liet Goedele Liekens deze week haar licht schijnen over het onderwerp.

Het was niet zozeer wat Goedele te zeggen had, maar hoe ze eruitzag dat veel reacties uitlokte bij de kijkers van het programma. "Moest eerst goed kijken wie het was, gelukkig heeft ze een herkenbare stem", klinkt het bij een geschrokken kijker.

"Wat heeft Goedele nou toch allemaal gedaan? Wat zonde!", lezen we nog op Twitter. "Triest dat je het nodig vond je gezicht te 'updaten'... Waarom in godsnaam?", klinkt het verder. "Wat heeft Goedele gedaan bij de plastisch chirurg?", vraagt iemand zich luidop af.

"Wat zonde... Goedele is Goedele niet meer qua uiterlijk", vindt een kijker. "Alle karakter en eigenheid uit haar gezicht geboetseerd", merkt iemand op. "De verbouwing van Goedele komt haar verhaal niet ten goede."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!