Frank Raes reageert opvallend op babynieuws van ex-vrouw Cath Luyten
COS
Frank Raes reageert opvallend op babynieuws van ex-vrouw Cath Luyten
Foto: Photonews

Cath Luyten is opnieuw zwanger. Dat maakte de presentatrice zelf bekend op Instagram met een filmpje.

“Het is ook een beetje mijn overwinning, hé. Als vader voel ik me vereerd. Momenteel krijgt mijn dochter meer belangstelling dan ik (lacht), maar daar heb ik totaal geen problemen mee”, verklaart vader Jacques Vermeire in TV-Story.

“Ze heeft alle kwaliteiten om te slagen, maar de toekomst moet uitwijzen of dat ook zal gebeuren. Ik besef goed dat een hype snel voorbij kan zijn, kijk maar naar de winnaars van The Voice. Ik heb Julie geleerd om succes te relativeren, dus ze zal zeker niet gaan zweven. Niets forceren is de boodschap.” 

“Dat heb ik in mijn carrière ook nooit gedaan en dat is de beste houding om er te geraken. Ik weet ook niet of Julie zal blijven dansen, het Dancing-avontuur is nog maar net achter de rug. Ze moet eerst even bekomen.”

Kwatongen beweren dat Julie alles te danken heeft aan haar vader. “Het klopt dat ze deze kans gekregen heeft omdat ze mijn dochter”, gaat Jacques verder. “Maar daarna heeft ze zichzelf bewezen. Ik ben trouwens bewust maar één keer komen kijken naar Dancing with the Stars, om mijn dochter op de voorgrond te houden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.