Interview Francesco Planckaert waarschuwt zoon Devon: "Denk goed na en weet waar je aan begint"
WVDS
Francesco Planckaert waarschuwt zoon Devon: "Denk goed na en weet waar je aan begint"
Foto: Instagram @planckaert_francesco

De wielermicrobe begeestert heel de familie Planckaert, zo lijkt het wel. Nu ook Devon en Mageno zich aan de sport wagen.

Francesco Planckaert is heel nuchter over een mogelijke succesvolle wielercarrière voor zijn zoon Devon. “Ik hem hem zekertot niets geforceerd”, aldus Francesco aan Showbizz24.

Toen Devon hem vertelde dat hij toch wilde gaan wielrennen heeft zijn vader hem een realistisch beeld geschetst van de wielerwereld. “Denk goed na en weet waaraan je begint.” 

“Ik zei hem dat ik hem 1 procent kans gaf dat het zou lukken. Daar schrok hij erg van. Dat je succesvol wordt, hangt van zoveel factoren af die je niet in de hand hebt.”

Devon heeft ook al wat tegenslag moeten verwerken. “Hij is geopereerd geweest aan zijn knie. Toen hij opnieuw klaar was om te koersen, kreeg hij corona, ongelooflijk. Maar ik hoop voor hem dat het lukt, maar het zijn nog jonge gasten.”  

Francesco waakt er wel over dat Devon niet alles wegcijfert voor de koers. “Ik vind het heel belangrijk dat hij een deftig diploma behaalt, dat vind ik heel belangrijk.” 

“Ze mogen niet alles op één ding focussen. En ik zal hem zeker overal in steunen wanneer hij dat vraagt”, sluit Francesco Planckaert af.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Bekijk het volledige interview met Francesco in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.