Eigenzinnige bewerking van Rapunzel verrast jong en oud op première: “Theatergeschiedenis”

door: WVDS
Rapunzel
Afbeelding bron: Deep Bridge

De familiemusical 'Rapunzel' is in première gegaan. Producent Deep Bridge heeft voor dit sprookje van de gebroeders Grimm alle registers open getrokken. 
 

Magische sprookjesdecors, een groot ensemble, prachtige muziek, een nieuw en eigentijds script vol kwinkslagen, dubbele bodems en leuke liedjes van de hand van Stany Crets

Het verhaal wordt gedragen door powervrouwen zoals Helle Vanderheyden (Rapunzel), Sandrine Van Handenhoven (heks), Jasmine Jaspers (prinses) en Liv Van Aelst (koningin).

Maar ook de mannen verdienen aandacht in deze topcast: een hilarische Walter Baele (koning), twee doldwaze "paarden" en een aandoenlijke, met zichzelf worstelende prins (Laurenz Hoorelbeke).

En er was ook de verrassende plottwist die regisseur Stany Crets aan het gekende sprookje gaf die het publiek enorm wist te bekoren en raken.

Showbizz24 was er ook bij en sprak zowel met de cast als enkele aanwezige BV’s. Kijk snel naar dit leuke verslag. Ann Van den Broeck heeft het zelfs over theatergeschiedenis!

De familiemusical ‘Rapunzel’ speelt in maart en april 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent, en keert dit najaar terug naar dezelfde locaties voor enkele extra shows. Tickets & info: www.deepbridge.be