Dorian Liveyns, man van James Cooke, reageert op hoofdrol in musical: “Dat is echt een understatement”
WVDS

De felgesmaakte Vlaamse versie van de musicalsensatie ‘MAMMA MIA!’ herneemt op 12 augustus opnieuw. De meest in het oog springende nieuwkomer is zonder twijfel Dorian Liveyns. 

De musicalacteur en echtgenoot van James Cooke, met wie hij in de zomer van 2021 in het huwelijksbootje stapte, mag zich deze zomer onderdompelen in de heerlijke Griekse wateren van ‘MAMMA MIA!’ en zich op de hits van ABBA storten als Sky. 

Voor Dorian betekent dit meteen ook zijn eerste hoofdrol in een grote hitmusical. Hij speelt onder meer samen met Tinne Oltmans en Helle Vanderheyden, die de rol van zijn geliefde ’Sophie’ delen.

“Dat ik hier enorm naar uitkijk, is echt een understatement”, vertelt Dorian Liveyns enthousiast. “Zowat iedereen kent al die fantastische hits van ABBA, dus in die zin is het gewoon ook een cadeau om de mensen mee te mogen nemen op zo’n nostalgische, muzikale trip.” 

“De nieuwe, Vlaamse versies van de liedjes zijn bovendien erg geslaagd en zéér aanstekelijk.  Zenuwen zijn er natuurlijk wel een beetje, maar ik kan vooral niet wachten om erin te vliegen met mijn MAMMA MIA!-collega’s”, besluit Dorian.

De felgesmaakte versie van Deep Bridge is een muzikaal feest met uiteraard de grootste hits van ABBA, maar tegelijkertijd ook een heerlijke romantische komedie, geserveerd met een smakelijke portie nostalgie.

MAMMA MIA!, vanaf 12 augustus 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen & Trixxo Theater Hasselt. Tickets & info: www.deepbridge.be

Meer nieuws

Meer nieuws

.