Dit stuurde Bart De Pauw naar bekende actrice: "Je bent smoking hot, dit wil ik met je doen"
PMN
Dit stuurde Bart De Pauw naar bekende actrice: "Je bent smoking hot, dit wil ik met je doen"
Foto: VRT

Volgende week donderdag start het proces tegen Bart De Pauw. Dan gaan de 9 dames die een klacht indienden tegen Bart De Pauw zich ook burgerlijke partij stellen.

Sally-Jane Van Horenbeeck baat samen met haar man, de Nederlandse acteur Robert de la Haye, in Antwerpen het Thaise restaurant SiamSally uit. Nu breidt Sally haar bezigheden nog uit. Naast de zaak opent ze een kunstgalerie voor BV’s, ‘Same same but different’. Onder meer Axel Daeseleire, Gène Bervoets en Andrea Croonenberghs hangen er hun kunst op.

Wie een schilderij van Axel Daeseleire of een meubelontwerp van Andrea Croonenberghs in huis wil halen, kan vanaf volgende week donderdag terecht bij Van Horenbeeck. Maar de gewezen soapster biedt er ook eigen creaties aan. Ze verkoopt er onder meer zelfontworpen keukenschorten.

“Ik vind het belangrijk om met de shop een draagvlak te creëren voor mijn eigen kunstwerken”, zegt Van Horenbeeck. Om de schorten te tonen aan haar klanten, heeft ze zelfs een model gestrikt: 'Thuis'-collega Leah Thys.

Meer nieuws

Meer nieuws

.