Dit stuurde Bart De Pauw naar bekende actrice: "Je bent smoking hot, dit wil ik met je doen"

door: PMN
Afbeelding bron: VRT

Volgende week donderdag start het proces tegen Bart De Pauw. Dan gaan de 9 dames die een klacht indienden tegen Bart De Pauw zich ook burgerlijke partij stellen.

Eén van die actrices is de 28-jarige Ella-June Henrard. Op een zondagochtend in mei 2017 werd ze wakker met schunnig berichtje van Bart De Pauw. Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

"Wat zag je er weer smoking hot uit. Ik zou je willen neuken. Ik ben zelfs bereid me kaal te scheren en Make a Wish in te schakelen om deze droom te realiseren", schreef Bart. Het was toen 5.44 uur in de ochtend. 

Amper drie minuten later stuurde tv-maker een nieuwe sms. "Sorry, dat was er zo over." Ella-June reageerde heel kort: "Ja, dat vind ik ook."

Intussen beseft Bart steeds meer dat hij er los over was gegaan. Hij stuurt haar ook nog dit: "Probeer het als een compliment te beschouwen. En vertel het niet tegen X (een collega met wie ze allebei samenwerkten, red.)."

Bart verklaarde aan de speurders dat hij die nacht goed was doorgezakt na een feestje ter ere van 'It's Showtime', een fictiereeks die hij zelf schreef en Bart zei ook dat hij dronken was. Ook Ella-June vertolkt een belangrijke rol in die reeks.