Conner Rousseau geeft update vanuit het ziekenhuis: "Ik ben aan het afzien"

door: COS
Conner Rousseau
Afbeelding bron: De Slimste Mens Ter Wereld

Conner Rousseau werd vorige maand op zijn verjaardag met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Hij bleek een cyste op de nieren te hebben.

Conner Rousseau werd deze week in het ziekenhuis verwacht voor een operatie aan zijn nieren. Hij vertelde hoe het kon dat zijn operatie kon doorgaan: een derde of volgende opname zou de spoedafdeling onnodig belasten. 

Vandaag geeft de Vooruit-voorzitter een update over de ingreep. "De operatie woensdag duurde langer dan gepland. Ik lig nog steeds in het ziekenhuis, maar verwacht in de loop van de dag naar huis te mogen", schrijft Connert op Instagram Stories.

Vijf op tien

Er werd een gezwel van vijf op tien centimeter weggesneden. "Ook darmen en lever werden geraakt (dit was niet het geval en zette de voorzitter later recht, red.). Dit zorgt voor enorm veel pijn en ik ga eerlijk zijn, ik ben aan het afzien. Maar de zorgkundigen hier doen er alles aan om mij de beste zorgen te geven."

"De revalidatie zal langer uren dan oorspronkelijk gedacht. Bedankt voor jullie begrip. Nu nog wat rusten, dat doe ik zo graag", aldus Conner Rousseau die iedereen bovendien wil bedanken voor de lieve berichtjes.

Conner Rousseau vanuit het ziekenhuis
Afbeelding bron: Instagram @kingconnah