Belangrijk nieuws over Axel Daeseleire nadat hij coronavirus opgelopen heeft
PMN
Belangrijk nieuws over Axel Daeseleire nadat hij coronavirus opgelopen heeft
Foto: Photonews

Axel Daeseleire zal 2020 zich altijd herinneren als het jaar dat hij het coronavirus opgelopen heeft. Het was voor hem een zware tijd.

“Een jaar geleden had ik waarschijnlijk nog ‘NEE!’ gezegd tegen een shoot als deze”, begint Roxeanne Hazes haar verhaal op Instagram. “Al van kleins af aan deal ik met faalangst en een laag zelfbeeld. Mede gecreëerd door mijn toenmalige omgeving en social media”, geeft ze eerlijk toe.

Er werd de zus van André nu gevraagd om voor eens een eind te maken aan het onrealistische beeld waar we allemaal dagelijks mee geconfronteerd worden. Er zouden 9 pagina’s in een tijdschrift verschijnen met naakte, onbewerkte beelden. Dat idee vond Roxeanne in eerste instantie eng, spannend en ongelooflijk ongemakkelijk.

“Ik zei ‘Ja!’ omdat ik dit een belangrijk onderwerp vind, omdat ook ik mijn hele leven al stoei met een eetprobleem en het eigenlijk gewoon spuugzat ben dat mensen daar allemaal iets van mogen vinden”, laat Roxeanne nu weten.“Tijdens deze shoot ging voor mij de knop om en heb ik nog nooit zoveel van mijn lichaam gehouden als toen”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.