Axana Ceulemans geeft het eerlijk toe: "Daarom gestopt als choreografe bij K3"
COS
Axana Ceulemans geeft het eerlijk toe: "Daarom gestopt als choreografe bij K3"
Foto: Instagram @kristelverbeke

Vorige zomer raakte bekend dat Axana Ceulemans in 2019 na meer dan twintig jaar had beslist te stoppen als choreografe bij K3. Dat gebeurde in alle stilte.

De inspiratie was op, vertelde Axana Ceulemans vorig jaar. Nu blijkt er toch wat meer aan de hand. Axana kwam in een burn-out terecht. "En dan stopt ze met K3 en met Def Dames Dope en met alles, omdat ze leeg is", vertelde Axana deze week over zichzelf bij Sven en Anke op radiozender Joe.

"Ik heb tegen iedereen gezegd dat het op en leeg was, maar ik heb nooit het woord 'burn-out' uitgesproken", vertelt Axana. "Mijn dokter heeft dat honderd keer gezegd tegen mij en ik telkens: "Ikke? Nooit!" Maar ik heb er dan toch heel even aan moeten toegeven."

Axana geeft toe veel te hebben gehuild, omdat haar hoofd wou, maar haar lichaam niet mee wou. Ze is ook veel in het ziekenhuis geweest. "Want ik dacht dat ik allemaal ongeneeslijke ziektes had. Ik had niets, ik was zo gezond als een vis."

Axana heeft twee jaar met haar burn-out geleefd. "Ik heb twee jaar onder een steen gezeten", geeft ze toe. Intussen gaat het stukken beter. "Maar ik moet nog een beetje zien wat ik doe", aldus Axana Ceulemans bij Joe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.