Astrid Coppens toont vol trots haar zwangere buikje: Volgers willen nog wat kwijt
COS
Astrid Coppens toont vol trots haar zwangere buikje: Volgers willen nog wat kwijt
Foto: Instagram @oneandonlyastrid

Astrid Coppens is in blijde verwachting. Het wordt het tweede kindje voor Astrid en haar echtgenoot Bram Coppens na de komst van hun dochtertje Billie-Ray in 2019.

Astrid Coppens toont ons aan de start van het weekend vol trots haar groeiende babybuikje. "Een nieuwe week, een grotere buik", schrijft ze. "Zo mooi zwanger", vindt Dina Tersago. "Moooh 't mooiste buikje", vindt ook 'VTM Nieuws'-sportanker Lies Vandenberghe. 

Ook Astrids volgers vinden de brunette er prachtig uitzien. "Je straalt met je mooie buikje", klinkt het. "Een stralende mama, topper!", laat nog iemand weten. Veel volgers willen ook nog wat kwijt na Astrids passage in 'Alloo Bij...' op VTM. "Puur, oprecht, een topmadam", klinkt het.

"Ik heb je altijd een topmadam gevonden. Altijd wel geweten dat er meer schuilde in jou dan de Astrid die in Amerika woonde en op tv kwam. Het is mooi om de echte Astrid te zien. Te zien hoe je als persoon recht bent gebleven. Ik was aangenaam verrast", reageert iemand.

"Was al aangenaam verrast tijdens 'De Verraders' hoe echt, slim en trouw aan jezelf je bent. En nu ook geweldig dat je zo open en eerlijk vertelt! Heel fijn om de echte Astrid Coppens te leren kennen. Jullie zijn echt een tof koppel en mooi gezin, heel aangename mensen. Alle geluk gewenst!"

https://www.instagram.com/p/CeXx7n3t2na/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.