Astrid Coppens openhartig over zwangerschapsverlies: "Zijn daar allebei beginnen wenen"
COS
Astrid Coppens openhartig over zwangerschapsverlies: "Zijn daar allebei beginnen wenen"
Foto: Instagram @oneandonlyastrid

Astrid Coppens is ambassadrice geworden van Kinderwens ExpertiseNetwerk. Het voormalige realitygezicht zet zich achter de campagne van zwangerschapsverlies.

Astrid Coppens is een gelukkige mama van twee dochters: Billie-Ray en Joey-Lee. Voor zij er kwamen kregen Astrid en haar echtgenoot Bram twee keer te maken met zwangerschapsverlies. Op dat moment hadden ze al vier jaar geprobeerd zwanger te worden.

Het eerste zwangerschapsverlies was een "enorme klap". Zes maanden later was Astrid opnieuw zwanger, maar rond week negen was er niks op de scans te zien of horen. "We zijn toen allebei daar beginnen te wenen. Dat was verschrikkelijk, gewoon", zegt Astrid in Het Nieuwsblad.

Op de Golden Gate Bridge in San Francisco kreeg Astrid haar zwangerschapsverlies. "Ik heb toen zoveel bloed verloren, waar ik eigenlijk niet voor verwittigd was. Een paar weken erna heb ik in België nog een curretage moeten laten doen. Toen ik in dat ziekenhuisbed lag, voelde ik mij zo leeg."

Astrid merkt op dat er op die momenten niemand met je komt praten over wat je mag verwachten. "Ik had graag op voorhand geweten dat dit kon gebeuren. Dan hadden we alle twee niet zoveel schrik gehad", besluit ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.