Astrid Coppens deelt prachtige foto van haar kinderen: Haar volgers valt iets op
LHX
Astrid Coppens deelt prachtige foto van haar kinderen: Haar volgers valt iets op
Foto: Play4

Samen met haar man Bram heeft Astrid Coppens twee kinderen. Billie-Ray is vier jaar oud, Joey-Lee is bijna negen maanden.

Astrid Coppens beleeft een heerlijke zomer met haar gezinnetje. In juni gingen ze samen op reis naar Mauritius, en nu ze weer terug zijn in België, zijn ze regelmatig te vinden op het strand in Knokke.

Op Instagram deelt Astrid een prachtige foto van haar twee dochtertjes. Allebei zijn ze gekleed in hetzelfde wit-blauwe jurkje. "Het blondje en de brunette", schrijft ze erbij.

Het beeld lokt heel wat reacties uit bij haar volgers. "Zooo cute!", vindt Natalia. "Zo lief... Ik mis ze zo hard...", klinkt het bij Astrids broer, Laurens Nuyens, die in de Verenigde Staten woont.

Daarnaast zijn er ook heel wat mensen die een opvallende gelijkenis zien. "Het evenbeeld van mama en papa!", wordt er geschreven. "Een klein Brammeke en een klein Astridje."

Naast Bram en Astrid is er nóg iemand die genoemd wordt: nonkel Laurens. "Joey-Lee lijkt sprekend op Laurens!", vinden meerdere volgers. Wat denk jij?

Meer nieuws

Meer nieuws

.