Zien Astrid Coppens deelt hartverwarmende beelden van eerste ontmoeting Lau en Joey-Lee
COS
Astrid Coppens deelt hartverwarmende beelden van eerste ontmoeting Lau en Joey-Lee
Foto: Instagram @oneandonlyastrid

Donderdag zagen we Astrid Coppens genieten van haar eigen musical in 'James De Musical'. De grootste verrassing was de komst van broer Laurens Nuyens.

Astrid Coppens viel compleet uit de lucht door de verrassing van haar broer Laurens. Hij had immers een tijdje daarvoor nog gefacetimed vanuit Chicago. Maar afgelopen zomer kwam hij met plezier even naar België voor 'James De Musical'.

De Lau bleef een tijdje in België, maar moest natuurlijk terug naar zijn echtgenote Roos in Los Angeles. Hij moest vertrekken voor Astrid beviel van haar tweede dochtertje Joey-Lee. Nu heeft Lau zijn tweede nichtje eindelijk kunnen ontmoeten.

"Gisteren was een prachtige dag. De Lau is net toegekomen in België en heeft Joey-Lee voor de eerste keer ontmoet", schrijft Astrid bij een hartverwarmend filmpje van haar broer en haar jongste dochtertje.

"Daarna Billie-Ray'tje mee van school gaan halen. Dat vond ze natuurlijk geweldig! En wij hebben de dag kunnen afsluiten met 'James De Musical', waar ik echt enorm van genoten heb."

https://www.instagram.com/reel/CnoXVctDjge/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.