Ann Van den Broeck geeft update tijdens pittige periode in strijd tegen kanker én heeft groot nieuws
COS
Ann Van den Broeck geeft update tijdens pittige periode in strijd tegen kanker én heeft groot nieuws
Foto: Facebook Ann Van den Broeck

Op 21 april gaat het theaterstuk 'Calendar Girls' van Backstage Producties in première. Ann Van den Broeck speelt mee. Ze staat onder meer naast Greet Rouffaer, Katja Retsin en Sandrine André.

Voor Ann Van den Broeck wordt het de eerste productie tijdens haar herstel van borstkanker. Ann heeft even getwijfeld. Ze is immers gestart met hormoontherapie en die zorgt voor meer vermoeidheid. "Het gaat wel goed met mij", zegt Ann bij Radio 2

"Ik ben uiteraard nog steeds aan het revalideren. Maar zolang ik stapjes voorwaarts zet, ben ik heel tevreden", bedenkt ze zich. "Ik heb af en toe last van vermoeidheid, maar ik kan voldoende rusten. Het is ook niet dé hoofdrol, het is echt een bende heel fijne madammen."

Voorzitster van de vrouwenbond

De dames zullen uit de kleren gaan, maar Anns personage niet. "Toen ze alle madammen hadden, hebben ze de rollen verdeeld en hebben ze mij de rol gegeven van de voorzitster van de vrouwenbond en die is toch nog net iets conservatiever. Die zit met van alles en nog wat waardoor ze dat dan toch niet doet."

"Misschien hebben ze mij die rol toebedeeld, omdat ze dachten: die is nog aan het herstellen. Ik zit inderdaad met een lijf waar ik nog aan moet wennen. Dat lijf heeft een halfjaar stilgelegen, heeft nog niet zoveel gesport", zegt ze. "Ik ben er niet rouwig om dat ik mijn kleren mag aanhouden."

Ann werd recent meter van de Stichting Tegen Kanker. De kalender van het stuk zal verkocht worden en de opbrengst gaat integraal naar de organisatie. "Ik ben echt heel blij dat ik met mijn eerste productie meteen mijn schouders kan zetten onder een leuk project, ten voordele van Stichting tegen Kanker."

Meer nieuws

Meer nieuws

.