Andy Peelman krijgt plots zwaar verlies te verwerken
STG
Andy Peelman krijgt plots zwaar verlies te verwerken
Foto: VTM

Het gaat niet goed met Andy Peelman. De acteur krijgt plots een erg zwaar verlies te verwerken.

Andy Peelman heeft woensdagavond erg droevig nieuws de wereld ingestuurd. De acteur blikt daarvoor vooral terug naar de tijd toen hij nog actief was bij de politie. Vorig jaar zei Andy zijn werk bij de politie nog vaarwel.

Na het aflopen van zijn tijdskrediet besloot hij om voluit voor zijn mediacarrière te gaan. "Ik blijf voluit voor m’n showbizzcarrière gaan. Ik zal dus eerstdaags ontslag moeten nemen bij de politie. Een terugkeer naar het politiewerk zie ik niet meer gebeuren", klonk het toen in Het Nieuwsblad.

Al knipte hij niet alle banden door. Zo bleef hij ook in het dagelijkse leven het baasje van zijn politiehond Barry. Daarover deelt Andy nu erg bedroevend nieuws op Instagram. 

"Maat. Collega. Partner in crime. Bedankt om áltijd aan mijn zijde te staan", klinkt het. "Bedankt om het voor mij op te nemen wanneer er niemand anders was. Bedankt om mijn luisterend oor te zijn. Je was dé ster van het programma. We’ll meet again, soon… Barry out."

Uiteraard kan Andy op heel wat steunbetuigingen rekenen. 

"O jee wat een verlies… ze laten zo’n leegte achter", "Voor altijd de beestigste collega waarmee ik heb mogen samenwerken. Slaapzacht lieve vriend. Heeel veel sterkte Andy" en "Dikke knuffel", klinkt het onder meer op sociale media. We wensen Andy veel sterkte bij dit verlies.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andy Peelman (@andypeelman)

Meer nieuws

Meer nieuws

.