Allison Scott niet te spreken over nieuwe relatie Sean Dhondt: "Op heel oneerlijke manier verlopen"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Elf jaar lang hadden Allison Scott en Sean Dhondt een relatie. Die kwam tot een einde nadat Sean Dhondt verwikkeld was geraakt in het 'Eveline'-schandaal.

Sean Dhondt zag na het schandaal zijn huwelijk met Allison Scott op de klippen lopen. Het duurde echter niet lang voor hij met een nieuwe dame aan zijn zijde werd gespot. Met Maithé Rivera is Sean intussen al een jaar samen.

Allison doet het niet zozeer pijn dat hij iemand nieuw heeft. Ze heeft een probleem met hoe hij het heeft aangepakt. "Laten we zeggen dat het op een heel oneerlijke manier verlopen is...", zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Hoewel Sean al een jaar met Maithé is, is zijn scheiding echter pas negen maanden rond. "Iedereen kan die berekening maken. Ik snap niet zo goed dat hij daarover gelogen heeft tegen mij", luidt het bij Allison.

"Het kan me op zich niet zoveel schelen dat hij een nieuwe relatie heeft, ik ga daar niet over oordelen. Maar vertel dat toch eerlijk. Sean en ik kenden elkaar al zo lang, dus als er een persoon is tegen wie hij de waarheid mocht vertellen, dan was ik het wel", aldus Allison in de krant.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!