Yolanthe Cabau doet de geruchtenmolen opnieuw draaien met geheimzinnige boodschap
COS

Yolanthe Cabau is momenteel druk met de opnames van de film ‘Just Say Yes’. Samen met voetballer Wesley Sneijder heeft ze een zoontje Xess Xava.

Op Instagram deelt Yolanthe Cabau vaak foto’s van zichzelf en haar zoontje Xess Xava. Het bijschrift bij haar recentste foto roept veel vragen op bij haar volgers. Op de foto is ze gehuld in een trouwjurk voor haar nieuwste film.

Yolanthe, die Spaanse roots heeft, schrijft een Spaanse tekst bij de foto: 'No veo la miseria, sino toda la belleza que aún nos queda’. In het Nederlands komt dat ongeveer neer op: ‘Ik zie de ellende niet, maar al het moois dat ons nog te wachten staat’. Het romantische bijschrift doet vermoeden dat er terug iets moois bloeit tussen haar en ex Wesley Sneijder.

“Wesley en Yolanthe zijn weer voorzichtig aan het daten, dat weet nog bijna niemand. Ze willen elkaar in alle rust terugvinden”, gaf een bron eerder toe aan Story.nl. “Voor Wesley betekent dit enorm veel. Hij is nog altijd stapelgek op Yolanthe, maar hij zal goed zijn best moeten doen om haar weer voor zich te winnen.”

https://www.instagram.com/p/CEWpKctj35Z/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.