Valerie De Booser maakt bedenking over kinderwens van haar vriend

Valerie De Booser heeft na een turbulente fase in haar leven opnieuw rust en stabiliteit gevonden. Zo is ze sinds een tijdje samen met haar nieuwe vriend, Dirk.

Valerie De Booser is maar liefst zeventien jaar samen geweest met Koen Wauters. Uiteindelijk heeft ze haar veilig haven verlaten voor een nieuw avontuur met haar nieuwe vriend, Dirk. Ze is onlangs een maand met hem naar Griekenland getrokken.

Valerie heeft dit jaar heel wat emoties beleefd, maar ze heeft nu eindelijk haar stabiliteit teruggevonden. Ook haar kinderen wensen haar het allerbeste met Dirk. “Ik was eigenlijk niet van zin om hem al aan Zita en Nono voor te stellen, dat leek me iets voor na de zomer”, vertelt Valerie aan Dag Allemaal.

Dirk zou het zelf ook wel zien zitten om een eigen kind te hebben, maar Valerie vindt het voorlopig goed zo. “Dirk is drie jaar jonger en kinderloos, hij zou nog wel een kind willen heeft hij al gezegd. Ach het is nog wat vroeg om daar nu al uitspraken over te doen. De tijd zal het uitwijzen, we hebben het goed zoals het nu is."

Meer nieuws

Meer nieuws

.