Valerie De Booser heeft prachtige boodschap voor Zita Wauters
LHX
Valerie De Booser heeft prachtige boodschap voor Zita Wauters
Foto: Instagram @valeriedebooser

Valerie De Booser en Koen Wauters hebben samen twee kinderen. Allebei zijn die hun weg aan het zoeken in het leven.

Zita Wauters is 19 jaar, Nono is er 17. Sinds Zita is afgestudeerd in het middelbaar, gaat ze volop haar vader achterna, de showbizz in.

Zo was ze afgelopen zomer voor het eerst te zien in 'Zomerhit'. Voor velen kwam dat als een verrassing, maar eigenlijk werd ze toen al een hele tijd klaargestoomd in de VRT Academy. 

In dat project coacht de VRT één jaar lang een groepje jonge mensen waarin ze geloven. Het lijkt erop dat dat geloof in Zita Wauters nog steeds overeind staat, want momenteel is ze 'vlambassadeur' van De Warmste Week. 

(Lees verder onder de post.)

Ook Nono Wauters is af en toe op het scherm te zien. Zo nam hij in september samen met Koen Wauters nog deel aan 'Het jachtseizoen'.

Of hij een carrière in de media ambieert, weet hij nog niet. "Ik ga mij eerst focussen op mijn studies en dan zie ik wel wat er op mijn pad komt", zei hij tegen Het Laatste Nieuws.

Eén ding staat vast: Koen Wauters en Valerie De Booser zijn nu al apetrots op hun twee kinderen. Dat blijkt ook uit een lieve quote die Valerie deelt in haar Instagramverhaal. "Geluk is wanneer je beseft dat je kinderen geweldige mensen zijn geworden", luidt die.

Het is een prachtige boodschap, en dat beseft Zita ook. Ze deelt Valeries verhaal in haar eigen verhaal. "Mamssss", schrijft ze erbij, met enkele ontroerde emoji's.

Valerie De Booser
Instagram @valeriedebooser

Meer nieuws

Meer nieuws

.