Nieuwe superschattige beelden van Ciro Romeo en nichtje Billie
LHX
Nieuwe superschattige beelden van Ciro Romeo en nichtje Billie
Foto: Instagram @katkerkhofs

In maart 2022 werden Kat Kerkhofs en Dries Mertens ouders van hun eerste kindje, het jongetje Ciro Romeo. Ook Kats zus Lyn beviel vorig jaar.

Lyn Kerkhofs is al enkele jaren samen met haar partner Jaimie Bruinier. Op 18 december 2022 verwelkomden ze hun dochtertje Billie. Zus Kat Kerkhofs is de meter van het meisje.

(Lees verder onder de post.)

Billie en Ciro Romeo schelen maar negen maanden, en het zou dus wel eens kunnen dat de twee goede vrienden zullen worden. Tot nu toe zit dat alvast helemaal snor.

Dat blijkt uit een filmpje dat Lyn deelt op Instagram. "Hartje vol", schrijft ze erbij. In de beelden zien we de twee gezinnetjes ontzettend genieten van hun tijd samen. 

"Mijn hartjes", schrijft Kat Kerkhofs. Ook Lyns en Kats volgers reageren vol enthousiasme. "Wat een heerlijkheid", wordt er onder meer geschreven. "Familiegeluk." "Het mooiste dat er is."

"Zo schoon. Niks boven zusjesliefde", klinkt het ook. "Honderd keer gesmolten." "Zo hartverwarmend."

Uit bekende hoek komen er eveneens vertederde commentaren. "Hoe schattig zijn die twee?!", klinkt het bij Dina Tersago. "Wat een leven", vindt Jolien Roets. Kim Van Oncen en Loredana Falone delen een heleboel hartjes. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.