Miguel Van Damme, doelman bij Cercle Brugge, overleden na jarenlange strijd tegen kanker
COS
Miguel Van Damme, doelman bij Cercle Brugge, overleden na jarenlange strijd tegen kanker
Foto: Photonews

Miguel Van Damme, ex-doelman van Cercle Brugge, is op 28-jarige leeftijd overleden na een strijd tegen kanker. Dat laat zijn partner Kyana weten via Instagram.

Bij Miguel Van Damme werd vijf jaar geleden voor het eerst leukemie vastgesteld. Hij onderging intensieve behandelingen en werd zelfs genezen verklaard, maar de kanker kwam terug.

In september kreeg hij te horen dat er geen behandeling meer mogelijk was. Diezelfde week had hij nog te horen kregen voor het eerst papa te zullen worden. In mei mocht hij zijn dochtertje Camille nog verwelkomen.

"Onze allerliefste schat, papa is vannacht naar zijn laatste match vertrokken, een match die niet meer te winnen valt. Je bent heel langzaam van ons heengegaan, toch deed je het weer op je eigen manier... ijzersterk. Je hebt gevochten als een leeuw", schrijft Kyana op Instagram.

"We zijn zo dankbaar voor wie je was. Een voorbeeld voor velen. Je hebt me laten inzien dat opgeven niet bestaat , ook al was er maar dat ene kleine sprankeltje slaagkans, telkens weer opnieuw kwam je er te boven."

"Rust nu maar schat je hebt het meer dan verdiend, je bent nu verlost van alle pijn. We zien je ontzettend graag. Dikke knuffel van je twee meisjes. Tot later", aldus Kyana. Wij wensen Miguels familie veel sterkte toe.

https://www.instagram.com/p/CbrXmEstGQv/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.