Jens Dendoncker steekt de draak met vriendin: Lauren Versnick pakt hem meteen terug
COS
Jens Dendoncker steekt de draak met vriendin: Lauren Versnick pakt hem meteen terug
Foto: Instagram @jensdendoncker

Will Smith verbaasde iedereen door Chris Rock op zijn gezicht te slaan tijdens de Oscars. Een grapje over zijn vrouw Jada kon niet door de beugel.

'De Ideale Wereld' verzamelde vier bekende koppels om de spot met elkaar te drijven. Zo zien we Lize Feryn en Aster Nzeyimana, Els van Doesburg en Peter De Roover, Luc Appermont en Bart Kaëll en Lauren Versnick en Jens Dendoncker.

Aster vertelt een grap over het vroegtijdig haarverlies van Lize en Luc wijst op het gebrek aan hits van zijn partner Bart in de laatste dertig jaar. Els zegt dan weer dat er op liefde geen leeftijd staat, maar op erecties wel.  

"Mensen kennen ons alle twee van een comedy cup. Mij van de wedstrijd en Lauren van haar lachwekkend bh-maat", klinkt het mopje over Lauren uit Jens z'n mond. Ze kunnen allebei hun lach niet inhouden.

Lauren maakt dan weer een mopje over de epilepsie van haar partner. "Jens mag door zijn aandoening zelf niet in de spiegel kijken. Want een epilepticus kan niet tegen zware flikkers." Ook daarbij is de hilariteit groot.

https://www.instagram.com/tv/CbuHFiPNwAb/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.