Een verhaal met een onverwachte wending: Zo vroeg Boris Van Severen Frances Lefebure ten huwelijk
LHX
Een verhaal met een onverwachte wending: Zo vroeg Boris Van Severen Frances Lefebure ten huwelijk
Foto: Instagram @franceslefebure

Een jaar geleden stapten acteurs Frances Lefebure en Boris Van Severen in het huwelijksbootje. Aan Het Nieuwsblad vertellen ze hoe Boris Frances ten huwelijk vroeg.

Boris Van Severen wilde Frances Lefebure ten huwelijk vragen, maar wist niet goed waneer. "Echt, ik fokte mezelf daar helemaal in op", bekent hij. Uiteindelijk besloot hij het te doen tijdens een etentje in een sterrenrestaurant, waarvoor hij dan ook zijn beste maatpak aantrok.

"Mens toch, ik zág dat hij doodnerveus was, dat hij me iets te vertellen had", herinnert Frances zich. Een huwelijksaanzoek kwam echter niet in haar op, wel dacht ze dat hij haar zou vertellen dat hij aan een ongeneeslijke ziekte leed. 

Door de zenuwen besloot Boris het toch maar niet te doen. Frances, die voelde dat er iets aan de hand was, ergerde zich dood. Toen ze – allebei nogal aangeschoten – weer thuiskwamen en nog wat shotjes vodka achterover hadden gekapt, ging hij dan uiteindelijk tóch op één knie. "Ik was toen niet meer boos op hem", klinkt het bij Frances. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.