Een flinke opdoffer voor Sarah Puttemans: "Voel me superslecht"
LHX
Een flinke opdoffer voor Sarah Puttemans: "Voel me superslecht"
Foto: Instagram @sarahputtemans

Influencer Sarah Puttemans werkt sinds begin dit jaar samen met Nespresso. Voor het merk moest ze onlangs een campagne gaan opnemen, maar dat liep niet helemaal van een leien dakje.

"Ik moet vandaag en morgen een campagne gaan opnemen voor Nespresso, wat superleuk is, maar ik heb zó een zware hoest...", zegt Sarah Puttemans in haar tweewekelijkse vlog. "Mijn luchtwegen zitten volledig verstopt."

"Ik heb amper geslapen, ik had zo'n koorts weer vannacht. Ik ben zo hard aan het balen, want dit is een superslechte timing." Toch is het absoluut geen optie om thuis te blijven. "Dus ik probeer sterk te zijn en door te bijten, maar ik voel me totaal niet goed", klinkt het. "Ik zit vol met Dafalgans en Ibuprofens, dus ja, we zien wel."

Na de shoot laat ze weten dat het uiteindelijk best goed gelukt is. Wel had ze heel veel pijn. "Vooral omdat het vandaag acht graden was en het zo hard waaide. Ik had een heel dunne jas aan, waardoor ik nog zieker ben geworden."

Ze besloot daarom om achteraf meteen naar de dokter te gaan. Een goed idee, zo blijkt: ze heeft een infectie op haar luchtwegen en longen. "Ik heb antibiotica gekregen. Ik ben keiblij dat ik langs ben geweest", klinkt het opgelucht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.