Interview Boer William Junior en Amber Diddens uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ nemen opmerkelijk besluit: “Toen is er iets veranderd”
WVDS

Boer William Junior Dougan nam afgelopen seizoen deel aan ‘Boer Zkt. Vrouw’, waar hij Amber koos. Tijdens het reünie moment bleken ze geen koppel meer te zijn. Maar dat is ondertussen veranderd.

Showbizz24 bracht een bezoekje aan de prachtige ranch van Willam in Westerlo en polste hoe het nu echt zit tussen hen. 

Momenteel zijn ze toch officieel een koppel. “Ik denk dat alle momenten die we samen beleefden ervoor zorgden dat we dichter naar elkaar toegroeiden”, zegt William Junior. “We hebben ook samen in verschillende situaties gezeten en dan leer je elkaar echt goed kennen.”

Voor Amber was hun reis naar Rome een kantelpunt. “Het was de eerste keer dat we samen naar het buitenland gingen. Ik had de week erna examens maar ik wist dat ik dat gewoon moest doen. Ik heb het gevoel dat daar toen iets veranderd is”, legt ze uit.

“William kan me de hele dag laten lachen”, gaat Amber verder. “Meestal is dat niet mijn bedoeling”, komt William tussen, “dus ze lacht me eigenlijk de hele dag uit. Ik voel me niet snel op mijn gemak bij iemand, maar dat had ik wel bij Amber”, bekent hij.

Over een volgende stap denken ze nog niet na. “Alles op zijn tijd. Het is nog maar kort, sinds de zomer, dus we zien wel hoe het verder verloopt. Het komt wel als het moet komen.” 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Op 23, 24 en 25 september organiseert William Junior op zijn ranch een indrukwekkend evenement. Kijk hier voor alle informatie. https://gipsyhorses.com/indian-summer

Bekijk het volledige gesprek met boer William Junior en Amber via onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.