Zien we Saartje Vandendriessche binnenkort naakt? Ze heeft er meer nieuws over
PMN
Zien we Saartje Vandendriessche binnenkort naakt? Ze heeft er meer nieuws over

Saartje Vandendriessche (49) is één van de vaste gasten van Gert Verhulst in zijn programma ‘De Tafel van Gert’. Een programma dat je kan bekijken op Play4.

Saartje Vandendriessche ging in het verleden al eens uit de kleren voor het programma ‘De Naaktkalender’. Het zette presentator Gert Verhulst aan het denken. Waarom gaat Saartje ook niet uit de kleren zoals acht andere bekende vrouwen dat doen voor borstkanker?

“Wie zit er op te wachten dat ik naakt poseer”, vraagt Saartje zich luidop af. “Ik heb dat in het verleden wel gedaan voor het programma ‘De Naaktkalender’. Twee groepen moesten er naakt een fotoshoot doen. Ze hadden wel gevraagd aan de host om ook in de generiek naakt te poseren.”

“Daar moesten we echt naakt voor gaan. Er stond dan wel een ladder voor de edele delen.” Zo zal het ook zijn wanneer de acht bekende Vlamingen uit de kleren gaan voor ‘Kom op tegen Kanker’. Fien Germijns, Ann Van den Broeck, Tine Embrechts, Julie Vermeire, Sarah Vandeursen, Zita Wauters, Maïmouna Badjie en Marleen Merckx gaan binnenkort uit de kleren voor het goede doel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.