Zoon van Brad Pitt en Angelina Jolie ziet ouders weer naar elkaar toegroeien: “Maar incident zal hij nooit vergeven”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Hollywoods meest spraakmakende koppel Brad Pitt en Angelina Jolie hebben veel zin om het opnieuw te proberen. Maar zoon Maddox ziet het liever niet gebeuren.

De rechtstreekse aanleiding van de scheiding tussen Angelina Jolie en Brad Pitt is zoon Maddox. Tijdens een vlucht met een privévliegtuig kwam tot een handgemeen tussen Maddox en een dronken Brad Pitt. Angelina was zijn dronken buien beu en vroeg de scheiding aan.

Het incident staat nu opnieuw tussen hen beiden. “Maddox heeft Brad dat incident nooit vergeven en zal dat allicht ook nooit doen”, citeert TV- Familie een huishoudster. “Hij beschouwde Brad bovendien nooit als zijn vader. Maddox werd door Angelina geadopteerd nog voor ze Brad kende.”

“Als Angelina opnieuw iets met Brad wil beginnen, zal ze toch eerst met Maddox moeten gaan praten. Dat is ze nu aan het doen via de telefoon want hij woont in Zuid-Korea. Angelina wil dat hij met Brad gaat praten. Zodat die zich kan verontschuldigen. Angelina wil Brad heel graag terug en dus zou het fijn zijn mocht Maddox hem meteen ook vergeven.”