Evy Gruyaert doet haar best maar ze ziet enorm veel af: “Verlies soms de moed en wil niet meer vechten"

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De hitte doet Evy Gruyaert geen goed. De radiopresentatrice ziet enorm veel af.

Evy Gruyaert heeft opnieuw veel last van migraine-aanvallen. “Extreme temperatuursveranderingen zijn voor mij een grote trigger om aanvallen te krijgen”, legt ze uit op haar Instagram. 

“En soms verlies ik wel eens de moed of geef ik het even op om te vechten omdat die aanvallen steeds zo’n grote domper op de (vakantie) vreugde zijn, me beletten de beste versie van mezelf te zijn en me belemmeren om te genieten van de dag, van m’n gezin en van het goede weer... al mijn energie vragen ook.”

Al kan Evy wil medicatie nemen. “Gelukkig bestaat die aanvalsmedicatie en van zodra het weer ietsje beter gaat, herpak ik me snel weer en probeer ik m’n positieve zelf weer te zijn.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heb jij ook last van de hitte?🥵🔥Ik merk aan mezelf dat mijn migraine aanvallen weer serieus toegenomen zijn door die verzengende hitte 🙈. (extreme) veranderingen in temperatuur zijn voor mij alvast een grote trigger voor mijn migraine... how About you? 👀en soms verlies ik wel eens de moed of geef’k het even op om te vechten omdat die aanvallen steeds zo’n grote domper op de (vakantie) vreugde zijn, me beletten de beste versie van mezelf te zijn en me belemmeren om te genieten van de dag, van m’n gezin en van het goede weer... al mijn energie vragen ook... 😞gelukkig bestaat die aanvalsmedicatie en van zodra het weer ietsje beter gaat, herpak’k me snel weer en probeer’k m’n positieve zelf weer te zijn... 🙌🏻maar toch, wou dit even delen met jou, met andere migraine lijders en met iedereen die zich wat minder voelt in deze warme vreemde Corona tijden... even een hart onder de riem, hè 😉ook daar dient instagram voor: de imperfectie van het leven durven delen.🙏🏻❤️ #samensterk #kopop #migraine #hetlevenzoalshetis

Een bericht gedeeld door Evy Gruyaert (official) (@evy_gruyaert) op