Acteur Tom Van Dyck is eerlijk over de relatie met zijn vrouw: “Dat was heftig”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews/Twitter
Tom Van Dyck is een Belgisch acteur en regisseur met een succesvolle carrière. Hij blikt terug op zijn rol als echtgenoot en vader.

Tom Van Dyck kennen we onder andere van zijn rol in ‘Over Water’. Hij heeft alvast een succesvolle carrière achter zich met onder andere ook nog een rol in de succesvolle programma’s als ‘Het eiland’ en ‘In De Gloria’.

Nu dat Tom wat meer tijd met zijn gezin kan spenderen blikt hij terug op hoe afwezig hij kon zijn in het verleden. “Toen de kinderen klein waren was ik heel hard met mezelf bezig, ik denk niet dat ik elke stap van mijn kinderen bewust heb meegemaakt”, vertelt Tom in De Morgen.

Ook zijn echtgenote, Alice, heeft soms wat moeten lijden onder het succes van Tom. “Toen Alice en ik aan kinderen begonnen kreeg ik zoveel mooie aanbiedingen. Voor Alice was dat anders, zij is Nederlandse en dat was blijkbaar een obstakel voor de Vlaamse theatermarkt.”

“Maar we hadden een huis af te betalen dus ik zei ja op alle aanbiedingen. Mijn agenda stond zo vol dat er bijna geen ruimte meer was voor Alice, dat was heftig, ze heeft daar hard onder geleden.”