Aïsha Van Zele is opnieuw verliefd en het is geen onbekende

Aïsha Van Zele moest in januari afscheid nemen van haar man Philip Cracco. Hij liet zijn leven beëindigen na een strijd van vier jaar tegen prostaatkanker.

Aïsha Van Zele heeft nu opnieuw de liefde gevonden bij Miguel Dheedene, de ex-vriend van Tanja Dexters. Samen hebben ze een dochter, Valentina. “We vertoeven geregeld in elkaars gezelschap én genieten er met volle teugen van”, vertelt Aïsha dolgelukkig aan Dag Allemaal. “Miguel doet me lachen, me goed voelen. Het is zalig om voorzichtig weer verliefd te zijn!”

“De herinnering aan Philip zal ik blijven koesteren. Hij zal voor altijd een plaats in mijn hart hebben. Maar verliefdheid is iets wat je overvalt. Je kiest er niet voor wanneer dat gebeurt. Al had ik niet verwacht dat het zo snel zou zijn.”

“Ik heb mijn vrienden, familie en zelfs de familie van Philip vrij snel op de hoogte gebracht. Zij gunnen mij oprecht deze nieuwe liefde. Ook Miguels familie is blij voor ons. We zijn blij dat de belangrijkste mensen ons dit liefdesgeluk gunnen. Dat geeft vertrouwen om er verder aan te werken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.