Shania Gooris krijgt ontroerende verrassing van haar mama: Dit is de reden
Shania Gooris krijgt ontroerende verrassing van haar mama: Dit is de reden
Foto: Instagram

Shania Goris gaat elk jaar naar Disneyland. Dit jaar steekt het coronavirus daar een stokje voor, maar haar mama heeft alvast een alternatief.

Shania Gooris is een ultieme Disneyfan. Normaal gaat ze elk jaar naar Disneyland, maar dit jaar gooit het coronavirus roet in het eten. Kelly Pfaff, de mama van Shania, vond alvast het ultieme alternatief. Kelly kocht online allemaal Disney-artikelen zodat ze toch een beetje konden doen alsof ze in Disneyland waren. Niet helemaal hetzelfde maar het komt in de buurt.

Zo deelde gisteren Kelly een Instagramverhaal waarin ze op ‘International Friendship Day’ haar dochter verraste met Micky Mouse gezichtsmaskers, een oogschaduwpallet van Micky Mouse en natuurlijk dé bekende Disneyoortjes.

Als kers op de taart gaf Kelly haar dochter ook nog eens een getekend schilderij waarop twee Disneyfiguren in een rollercoaster zitten. Kelly voegt er nog een emotionele boodschap aan toe wanneer ze het aan Shania overhandigt: “Because life is like a rollercoast but I wouldn’t do that right with anybody else except for you”. “Oh... Dat is mooi, danku!”, luidt de ontroerde reactie van Shania.

Meer nieuws

Meer nieuws

.