Jens Dendoncker vreest voor relatie met Lauren Versnick: “Ik ga maandelijks naar een therapeut”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Jens Dendoncker is een bekende komiek, maar hij blijkt zijn somberheid te verstoppen achter zijn humor. Jens deelt iets wat niet veel mensen van hem weten.

Jens Dendoncker is iemand die graag mensen aan het lachen brengt en het schoonste lief van Vlaanderen heeft. Jens moet dan wel de gelukkigste man op aarde zijn. Lauren Versnick en Jens vormen zijn sinds 2019 een koppel. Maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn ten huize van Jens.

Jens vertelt in ‘De zomer van’ dat hij vaak last heeft van melancholische gedachten. “Ik ga nog altijd al heel lang naar therapeut, ik denk teveel aan illusies die ik eraan koppel, als ik dit win dan dit, maar dat is maar een paar seconden euforie. Ik zou zo graag willen dat ik op een gegeven moment content ga zijn met waar ik sta in het leven, maar dat is er niet, dat gaat er nooit zijn. Ik zit zelden in het hier en nu.”

De relatie met zijn vriendin Lauren ondervindt daar ook soms de nadelen van. “Lauren voelde zich bekocht, maar ik zei toen ook van 'ja het is wat het is'. Voorlopig weegt het allemaal nog op tegen iets, maar ik maak me geen illusies, want als het teveel tegenzit, dan ben je weg he.”