“Harry neemt drastisch besluit over zijn vrouw Meghan want hij is het kotsbeu”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry verveelt zich enorm in Los Angeles. Wat met de hond spelen in de tuin, meer heeft hij op een dag niet te doen.

Los Angeles is zwaar getroffen door het coronavirus. De stad draait al maanden op halve kracht. En dus blijft Harry in de villa die hij met Meghan huurt.

Bovendien raakt Harry steeds meer gefrustreerd. In de Britse pers zegt men voortdurend dat zijn vrouw Meghan Markle de baas is in huis en dat frustreert hem.

“Toen hij nog royal was, speelde Harry altijd de eerste viool”, zegt een Britse royaltywatcher in TV- Familie. “Meghan had haar ‘gewone’ leven opgegeven. Zij liet zich toen leiden door Harry, die als prins een drukke agenda afwerkte.”

Terugkeer
Maar dat is nu anders. Meghan neemt het voortouw. Volgens de Britse royaltywachters blijft dit niet duren. “Vroeg of laat keert Harry terug naar Groot-Brittannië”, luidt het. “Om bij wijze van spreken te brullen dat hij de baas is in huis.”

“Harry is gekrenkt in zijn eer, hoor. De royals zullen hem met open armen ontvangen. Ja, ze zullen hem eerst wat door het stof laten gaan. Maar daarna zullen we hem wel weer prins maken en hem taken toewijzen.”