Zo schattig! Matteo Simoni deelt foto met blozend dochtertje
Zo schattig! Matteo Simoni deelt foto met blozend dochtertje
Foto: Instagram

Matteo Simoni mag zich sinds eind 2019 trotse vader noemen van zijn dochtertje Giulia. Giulia is zijn knuffelbeer, dat deelt hij maar al te graag.

Matteo Simoni en zijn vriendin, Loredana Falone kregen eind mei 2019 hun eerste kindje. De liefde spat er dan ook van af. Het gezinnetje is gelukkiger dan ooit tevoren. Matteo heeft tijdens de lockdown dan ook enorm geprofiteerd van de tijd met zijn dochter. Zo postte een schattige foto op zijn Instagram waarop hij zijn dochtertje knuffelt. Giulia heeft op de foto blozende wangetjes, wat een hoge schattigheidsfactor!

‘Lia mia bellezza’, wat ‘Mijn schoonheid’ betekent in het Italiaans, schrijft hij als bijschrift onder de foto. Nu hij een dochtertje heeft is zijn leven pas echt veel waard. “Als zij er niet was geweest, zou ik misschien dieper weggezakt zijn, maar ik heb nu zoits moois om voor te leven. ’s Morgens de gordijnen opentrekken en haar meteen zien lachen, daar doe je het voor”, vertelde Matteo eerder in de Story.

Zijn vriendin, Loredana, verdient natuurlijk ook de nodige aandacht. “Ook als koppel word je plots op een andere manier ten opzichte ven elkaar geplaatst, maar dat bedoel ik positief: er is nog een laag respect en bewondering voor Loredana bijgekomen”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La mia bellezza 😘

Een bericht gedeeld door Matteo Simoni (@simonimatteo) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.