Kobe Ilsen maakt iets vreselijk mee terwijl hij op vakantie is
PMN
Kobe Ilsen maakt iets vreselijk mee terwijl hij op vakantie is
Foto: Photonews

Kobe Ilsen was net aan het genieten van een zalige vakantie, toen er plots ongewenst op de proppen kwam. Een fameuze domper op zijn vakante is het.

Kobe Ilsen is met z'n vriendin Sara op roadtrip door coronaveilige plekken in Europa. Tot hij plots een alarmerend berichtje kreeg op z'n gsm. "Het was een bijzonder straf filmpje", legt Kobe uit.

"Ik zag hoe iemand halsbrekende toeren uithaalde om via een stelling tegen de gevel van ons appartementsblok waar ik woon naar beneden te klauteren. Dat was wel leuk om zien."

"Minder leuk was dat dit ook al gebeurde bij twee à drie andere appartementen in ons gebouw. Toen er bij ons ingebroken werd, was er niemand thuis. De bewoners van het andere appartement waren wel aanwezig, zo is die op heterdaad betrapt. Hij kon nog ontkomen nadat hij z'n koevoet naar de eigenaar had gegooid."

"Die inbreker was geen amateur. Die stelling was goed afgeschermd en afgesloten. En er is camerabewaking. Hij deed het dan ook nog eens overdag terwijl iedereen hem kon zien. Ik weet nog niet wat en hoeveel er precies gestolen is. Dat is bang afwachten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.