Marie Verhulst duidelijk tegen nieuwe vriend: "Nog niet aan de orde"
Marie Verhulst duidelijk tegen nieuwe vriend: "Nog niet aan de orde"
Foto: Instagram

De toekomst van Marie Verhulst is alvast gegarandeerd. Maar dat geldt niet op alle vlakken.

Marie Verhulst wordt het nieuwe baasje van Samson, ze zal de rol van haar vader, Gert Verhulst, overnemen. De agenda van Marie staat alvast helemaal volgepland met repetities, ze zal zich niet zeker niet vervelen. Haar leven voor de komende dertig jaar is al mooi uitgestippeld.

Dit geldt niet op alle vlakken. Onlangs heeft Marie bekend gemaakt dat ze een vriend heeft. Dat de twee zich snel zullen settelen is voor Marie voorlopig nog niet aan de orde.

Ze woont intussen al drieënhalf jaar samen met haar beste vriendin, Charlotte. “Ooit komt er wellicht een dag dat Charlotte en ik voelen: het is mooi geweest, maar daar durf ik nog geen datum op plakken”, vertelde Marie eerder aan de Dag Allemaal.

De twee studeerden samen aan het Lemmensinstituut in Leuven. “Onze kamers lagen naast mekaar, maar we hadden al snel beslist dat we één kamer zouden gebruiken als slaapkamer en de andere als dressing.”

Marie en Charlotte komen dan wel erg goed overeen, toch zijn ze beiden twee tegenpolen. “Charlotte is ordelijk, ik ben een sloddervos.” Marie heeft ook een heel bijzonder trekje als het op doucheproducten aankomt, ze sorteert namelijk alles op kleur.

We wensen Marie en haar nieuwe vriend alvast veel geluk toe en hopelijk is de vriend van Marie niet kleurenblind!

Meer nieuws

Meer nieuws

.