Kate Ryan doet opvallende getuigenis: “Heb me laten opnemen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De Vlaamse zangeres, Kate Ryan, is terug van weggeweest. Ze heeft een zware rugzak die ze moet meedragen, maar het lijkt erop dat er beterschap op komst is.


Kate Ryan, bekend als zangeres, heeft al heel wat te verduren gehad. De coronacrisis heeft haar dus ook geen goed gedaan. Maar het lijkt erop dat de toekomst er rooskleurig uit ziet voor haar. “Na vijf maanden werkloosheid kan ik eindelijk terug reizen en optreden”, vertelde ze eerder aan TV-Familie. Kate haar eerste opdracht na de coronaquarantiane brengt haar naar Wit-Rusland.

Het is niet altijd van een leien dakje gegaan bij. Kate wordt 40, maar is nu gelukkiger dan ooit tevoren. Samen met haar man Kristof, met wie ze in het geheim trouwde, kan ze de wereld aan. “Het was geen gemakkelijke weg, van jongs af aan bedrogen en belogen geweest, als je gekwetst wordt ben je op je hoede, gelukkig heb ik nu een man bij wie ik mezelf kan zijn”.

Ongeluk in de liefde, het verlies van haar mama en de harde showbizzwereld waar ze te horen kreeg dat ze te dik was zorgde voor een erg zware rugzak die ze tot op vandaag nog altijd meedraagt. “Ik ben mezelf serieus kwijt geweest, ik ben toen extreem beginnen afvallen en heb me uiteindelijk laten opnemen”, vertelde ze eerder in Gert Late Night.

Nu dat Kate terug op het rechte pad is en haar ware soulmate heeft gevonden is ze klaar voor een rooskleurige toekomst. “Ik ben er zeker van dat ik een goeie moeder zou zijn, zoals mijn mama was”. Kate is wel al ‘bonusmoeder’ zoals ze dit zelf benoemt van Kristofs dochter Mila.

Tags kate ryan