Belle Perez openhartig over gezin: “Zo voeden we hem op”
Belle Perez openhartig over gezin: “Zo voeden we hem op”
Foto: Photonews

Belle Perez geniet tegenwoordig met volle teugen van haar gezinnetje. Met Wout is ze ondertussen vier jaar getrouwd en samen hebben ze een zoontje Ellía.

Belle Perez heeft liefde nodig om gelukkig te zijn. “Ik moet me geapprecieerd voelen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Van nature ben ik een echte pleaser en ook omgekeerd heb ik veel bevestiging nodig”, legt Belle uit in Primo. “Dat heb ik in mijn carrière moeten leren loslaten, want niet iedereen vindt mij of mijn muziek de moeite.”

Over de opvoeding van Ellía geeft Belle toe dat vooral de opvoeding van haar echtgenoot de voorbeeldfunctie geniet. “Ik ben erg beschermend opgevoed. Wout heeft – typisch voor een Nederlander – een no-nonsense opvoeding gehad. De fluwelen handschoentjes links laten liggen werkt niet alleen goed naar onze zoon Ellía toe. Wout trekt ook mij geregeld uit mijn comfortzone. Ik heb dat nodig in mijn leven: iemand die me ook op dat vlak prikkelt.”

Belle is een echt gevoelsmens en ziet haar hart als haar tweede brein: “Je hart volgen gaat niet zonder slag of stoot, maar tijd heelt alle wonden, en heeft nog een andere prachtige eigenschap: het laat zien wat belangrijk is. Rancune of berouw staat niet in mijn woordenboek. Soms moet je ook een deur sluiten vooraleer er een andere kan opengaan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.