Pat Krimson is het kotsbeu: “Eerst Maggie De Block, dan de virologen, missen zo iemand"
PMN
Pat Krimson is het kotsbeu: “Eerst Maggie De Block, dan de virologen, missen zo iemand"
Foto: Photonews

Het is niet makkelijk voor onze Bekende Vlamingen om financieel rond te komen. Door het coronavirus is het moeilijk werken geworden voor hen.

DJ Pat Krimson is niet te spreken over de manier waarop de overheid deze nooit eerder geziene crisis aangepakt heeft. “Ik droeg als één van de allereersten een mondmasker toen de pandemie ons land helemaal verlamde’, zegt hij in Dag Allemaal. 

“Maar dan moest het niet, omdat onze regering er niet in slaagde om ons te bevoorraden. En nu er nog amper mensen overlijden aan corona, maken ze het verplicht. Vijgen na Pasen.” 

“Ik hoorde gisteren nog van een bevriende zorgkundige dat er in de zeven Limburgse ziekenhuizen maar negen coronapatiënten meer liggen, waarvan slechts één op intensieve. In de ziekenhuizen ligt een veelvoud daarvan met longkanker, maar je mag wel blijven roken.”

“We missen echt een leidersfiguur in deze crisis. Naar wie kunnen we nog opkijken momenteel, wie kunnen we nog geloven?” vraagt Pat zich af. “Eerst kwam Maggie De Block van alles verkondigen, dan moesten de virologen het komen uitleggen omdat de politici de verantwoordelijkheid niet wilden nemen. En heel dat gedoe met die groene, oranje en rode zones. Kan jij nog volgen? Ik niet, alleszins."

Meer nieuws

Meer nieuws

.